Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.3kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g29g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g350kcal25.6g21.6g17.2g2.4g
Valittu annoskoko329g175kcal12.8g10.8g8.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna165g88kcal6.4g5.4g4.3g0.6g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177