Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g5g41kcal0g0g5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g93g250kcal13.9g4.6g19.4g0.9g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g800kcal45.2g24g58.4g6.8g
Valittu annoskoko329g400kcal22.6g12g29.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna165g200kcal11.3g6g14.6g1.7g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799