Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 35g45kcal7.3g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g34g12kcal0.5g2g0.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g18g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 88g55kcal2.6g4.2g3.1g0g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g18g20kcal0.6g1.2g1.5g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g3.1g9kcal0.8g0.1g0.7g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss8.7g27kcal2.1g0.1g2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras22g77kcal2.8g15.3g0.3g0.7g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g596kcal35.2g59g23.6g3.2g
Valittu annoskoko329g298kcal17.6g29.5g11.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna164g149kcal8.8g14.8g5.9g0.8g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155