Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi88g122kcal16.5g0g6.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)88g22kcal0.9g4.8g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)11g47kcal0.6g7g1.9g0.1g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys3.3g12kcal0g3g0g0g
Lasagnelevy Rainbow18g66kcal2.5g12.8g0.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g543kcal41.4g56.4g17.2g4g
Valittu annoskoko329g272kcal20.7g28.2g8.6g2g
Annoskoko puolitettuna165g136kcal10.4g14.1g4.3g1g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142