Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g77g261kcal11.9g48.3g2.3g4.6g
Tonnikala vedessä, rainbow61g61kcal12.2g0.3g1.2g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g19g94kcal1.2g10g5.5g0.4g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1g2.4g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 26g27kcal0.9g4.7g0.3g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g1051kcal54.6g132.6g33.4g12g
Valittu annoskoko329g526kcal27.3g66.3g16.7g6g
Annoskoko puolitettuna165g263kcal13.7g33.2g8.4g3g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850