(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 32g5.5kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Paprika punainen 25g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 17g66kcal0.4g0.4g7.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton21g38kcal0.9g1.2g3.2g0.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g35g39kcal0.8g1.4g3.5g0g
Tonnikala öljyssä 82g155kcal22.1g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g685kcal56.6g14.4g43.2g8.2g
Valittu annoskoko329g343kcal28.3g7.2g21.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna165g171kcal14.2g3.6g10.8g2.1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233