Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%70g120kcal14.1g0g7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino70g239kcal16.2g37.2g2.6g4.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 113g38kcal3.4g5.5g0.1g0g
Ketsuppi, Felix7g6.3kcal0.1g1.5g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7g25kcal2g0.1g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g1015kcal82.4g95.6g32.6g9.6g
Valittu annoskoko330g508kcal41.2g47.8g16.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna165g254kcal20.6g23.9g8.2g2.4g
Arvot/100g100g154kcal12.5g14.5g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649