Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Juuriselleri 19g5.9kcal0.2g0.9g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl38g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)56g132kcal6.4g0.3g11g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana659g694kcal35g38.8g40.4g11.4g
Valittu annoskoko330g347kcal17.5g19.4g20.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna165g174kcal8.8g9.7g10.1g2.9g
Arvot/100g100g105kcal5.3g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566