Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 117g130kcal25.3g0g3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 12g108kcal0g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola1.9g4.9kcal0.3g0.6g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 73g56kcal1.4g11.3g0.1g0.7g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g710kcal57.8g42.2g32.6g7.2g
Valittu annoskoko330g355kcal28.9g21.1g16.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna165g178kcal14.5g10.6g8.2g1.8g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395