TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen58g81kcal11.1g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 2.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g29g44kcal4.7g1.2g2.3g0g
Paprikajauhe 1.5g4.7kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g426kcal35g15.8g23.8g4.4g
Valittu annoskoko330g213kcal17.5g7.9g11.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna165g107kcal8.8g4g6g1.1g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546