Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)560g1960kcal71.7g390.3g10.6g17.9g
Tonnikala öljyssä 630g1196kcal170.9g0g56.7g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g630g176kcal6.9g30.2g2.5g18.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g700g175kcal9.1g29.4g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g175g508kcal57.8g2.3g29.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 105g929kcal0g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g10151kcal645.6g951.4g414g90.2g
Valittu annoskoko3290g5075kcal322.8g475.7g207g45.1g
Annoskoko puolitettuna1645g2538kcal161.4g237.9g103.5g22.6g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139