Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g899g989kcal161.9g16.2g29.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g600g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 24g73kcal2.3g3.2g5.6g0.4g
Suolapähkinä 9g54kcal2.2g0.9g4.5g0.7g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g899g1205kcal51.9g218.2g12g30.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6588g6273kcal487.2g610g199.6g82.4g
Valittu annoskoko3294g3137kcal243.6g305g99.8g41.2g
Annoskoko puolitettuna1647g1568kcal121.8g152.5g49.9g20.6g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612