Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 360g797kcal63g0g61.2g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl14g120kcal0g0g13.5g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paprikajauhe 1.8g5.8kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali360g76kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Paprika keltainen 153g46kcal1.4g7.8g0.3g3.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka81g8.9kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6597g2257kcal145g52.2g162g27.4g
Valittu annoskoko3299g1129kcal72.5g26.1g81g13.7g
Annoskoko puolitettuna1649g564kcal36.3g13.1g40.5g6.9g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532