Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 15g18kcal2.6g0g0.8g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 7g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g148kcal6.4g2.6g12.2g0.4g
Valittu annoskoko33g74kcal3.2g1.3g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal1.6g0.7g3.1g0.1g
Arvot/100g100g225kcal9.7g4g18.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095