Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.5g14kcal0g3.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g180kcal3.6g22.8g8.2g1g
Valittu annoskoko33g90kcal1.8g11.4g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g45kcal0.9g5.7g2.1g0.3g
Arvot/100g100g272kcal5.5g34.5g12.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257