PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss9g6.9kcal0.1g1.7g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)4.7g9kcal0.7g0.6g0.5g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g9g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g51kcal2g6.2g2.2g0g
Valittu annoskoko33g26kcal1g3.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.5g1.6g0.6g0g
Arvot/100g100g78kcal3g9.4g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372