Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 6.2g3.7kcal0.6g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g5.8g35kcal1.2g0.4g3.1g0g
Juusto, keskiarvo 8.3g29kcal2.1g0g2.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.6g2kcal0.2g0g0.1g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kauralese 1.1g4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g179kcal11g3g13g2g
Valittu annoskoko33g89kcal5.5g1.5g6.5g1g
Annoskoko puolitettuna17g45kcal2.8g0.8g3.3g0.5g
Arvot/100g100g271kcal16.7g4.6g19.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129