Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g4.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow9g3.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g41kcal4.8g2.6g1g0.6g
Valittu annoskoko33g20kcal2.4g1.3g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1.2g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g61kcal7.3g3.9g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248