Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 17g2.6kcal0.1g0.3g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Nokkonen 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g3.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g20kcal0.4g1.6g1g1g
Valittu annoskoko33g10kcal0.2g0.8g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.1g0.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.6g2.4g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738