Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa4.4g13kcal1g0g1g0g
Smetana1.9g7.3kcal0g0g0.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g81kcal5g2g5.8g0.6g
Valittu annoskoko33g41kcal2.5g1g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.3g0.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3g8.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799