Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha6.3g11kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow2.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä5.6g15kcal1g0g1.1g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.2.5g7kcal0.8g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g100kcal7g5.2g5.2g0.6g
Valittu annoskoko33g50kcal3.5g2.6g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.8g1.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10.6g7.9g7.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413