Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sipuli, paistettu 2.2g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 5.5g16kcal1g0.1g1.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g77kcal4.8g1.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko33g39kcal2.4g0.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.2g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7.3g2.4g8.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945