Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 1.4g2kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 11g15kcal2.3g0g0.6g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g44kcal4.8g3g1.2g0.8g
Valittu annoskoko33g22kcal2.4g1.5g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1.2g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g66kcal7.3g4.6g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612