Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 6.3g12kcal1.7g0g0.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g1.8g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g102kcal6.6g9.4g4.2g1g
Valittu annoskoko33g51kcal3.3g4.7g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal1.7g2.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g155kcal10g14.2g6.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139