Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g4.6g15kcal0.5g3g0.1g0.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g6.6g5.5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g11g3.7kcal0g0.8g0g0.2g
Marja keskiarvo 11g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g60kcal1.4g11.6g0.4g2g
Valittu annoskoko33g30kcal0.7g5.8g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal0.4g2.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.6g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483