Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g4.7g2.5kcal0.3g0.2g0g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton1.8g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g30kcal1.2g3.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko33g15kcal0.6g1.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.3g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g5.7g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035