Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g1.9g12kcal0g0g1.4g0g
Liivate 0.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g2.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa5.2g5.2kcal0.6g0.2g0.3g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)5.2g8.3kcal0.2g0.8g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g5.2g23kcal0.4g3.5g1g0.2g
Maitorahka, Valio, 0,36.5g4.2kcal0.7g0.3g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g3.9g21kcal0.2g2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g157kcal4.8g15.2g8.8g0.4g
Valittu annoskoko33g79kcal2.4g7.6g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g39kcal1.2g3.8g2.2g0.1g
Arvot/100g100g237kcal7.2g22.9g13.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794