Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti1.4g6.9kcal0.3g0.5g0.4g0.4g
Soijajauho rasvainen 1.2g5.8kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 11g41kcal3g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g136kcal10.8g3.4g8.6g1g
Valittu annoskoko33g68kcal5.4g1.7g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g34kcal2.7g0.9g2.2g0.3g
Arvot/100g100g206kcal16.4g5.2g13g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595