Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.6g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Maksa naudan 18g24kcal3.4g1.1g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g77kcal7.6g3.4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko33g39kcal3.8g1.7g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.9g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.2g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632