Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)22g159kcal0g0g17.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 6.3g18kcal1g0g1.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g356kcal2g0.6g38.6g0g
Valittu annoskoko33g178kcal1g0.3g19.3g0g
Annoskoko puolitettuna17g89kcal0.5g0.2g9.7g0g
Arvot/100g100g538kcal3g0.9g58.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435