Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5g8.5kcal1g0g0.5g0g
Keittojuurekset, apetit2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g6.9g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g28kcal2.2g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko33g14kcal1.1g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3.6g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681