Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4.3g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g34kcal0.6g6.2g0.4g1g
Valittu annoskoko33g17kcal0.3g3.1g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Arvot/100g100g51kcal0.9g9.4g0.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305