Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g28kcal0.4g3.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko33g14kcal0.2g1.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.1g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal0.6g5.4g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615