Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.2g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)9g17kcal1.8g0g1g0g
Hapukoor 20% (Alma)6.6g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Hapankorppu 4.8g16kcal0.5g3g0.1g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Liivate 0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g139kcal6.4g7g8.8g1.4g
Valittu annoskoko33g69kcal3.2g3.5g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal1.6g1.8g2.2g0.4g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.5g13.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254