Mantelileipä (Low Carb)

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 4-5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Djpkhzo

Djpkhzo sanoi...

Siirry sivulle!

maanantai 10.05.2010 klo 01:31

Djpkhzo sanoi...

Tuossa siis originaali ohje ^

perjantai 21.05.2010 klo 20:33

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1g0.1kcal0g0g0g0.8g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Seesaminsiemen (Risenta), annos 30g0.8g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g9g55kcal2.2g0.6g4.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.3g3.2kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 100g4.2g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g186kcal9.6g2.8g15g2.8g
Valittu annoskoko33g93kcal4.8g1.4g7.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna17g47kcal2.4g0.7g3.8g0.7g
Arvot/100g100g280kcal14.5g4.2g22.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178414