Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g4.9g9kcal1.2g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)7g4.9kcal0.8g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g79kcal5.2g1.2g5.8g0.2g
Valittu annoskoko33g40kcal2.6g0.6g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.3g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7.8g1.8g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769