Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 4.7g14kcal0.8g2.3g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.8g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.3g2.1kcal0.3g0g1.2g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g45kcal3.6g4.6g3.2g1g
Valittu annoskoko33g23kcal1.8g2.3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.9g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g68kcal5.4g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917