Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee28g55kcal5.3g0g3.8g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g149kcal10.8g0g11.8g0.2g
Valittu annoskoko33g75kcal5.4g0g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal2.7g0g3g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0g17.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603