Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vehnälese 0.9g2.2kcal0.1g0.1g0g0.4g
Ruislese 0.8g2.2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g2.4g8.7kcal0.3g1.3g0.2g0.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)7.1g25kcal0.9g4.9g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g142kcal5g26.4g0.8g3.4g
Valittu annoskoko33g71kcal2.5g13.2g0.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna17g36kcal1.3g6.6g0.2g0.9g
Arvot/100g100g215kcal7.6g39.9g1.2g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948