Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)9g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g36kcal0.6g2.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko33g18kcal0.3g1.4g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.2g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g54kcal0.9g4.2g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174