Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Fariinisokeri7g29kcal0g7g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.6g5.2kcal0.4g0.7g0.3g0.2g
Pandan tumma suklaa 150 g2.5g13kcal0.1g1.3g0.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g3.5g19kcal0.3g1.9g1.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.8g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g295kcal4.2g23.2g21g0.8g
Valittu annoskoko33g148kcal2.1g11.6g10.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g74kcal1.1g5.8g5.3g0.2g
Arvot/100g100g444kcal6.3g34.8g31.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773