Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hiiva, 50g2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g6g29kcal1.5g2g1.7g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g151kcal6.2g22.6g3.8g4.4g
Valittu annoskoko33g75kcal3.1g11.3g1.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna17g38kcal1.6g5.7g1g1.1g
Arvot/100g100g226kcal9.3g33.9g5.7g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453