Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa10g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 5.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2.1g5.3kcal0.5g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g55kcal4.6g2.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko33g28kcal2.3g1.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal1.2g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.9g3.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138482