Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 25g6.5kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g52kcal1g2.2g4.2g1.2g
Valittu annoskoko33g26kcal0.5g1.1g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.3g0.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g78kcal1.5g3.3g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180