Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g11g15kcal2g0.3g0.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.8g7.5kcal0.1g0.4g0.6g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g8.8g31kcal1.4g5.6g0.2g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.4g11kcal1.3g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g132kcal9.8g13g4.6g1g
Valittu annoskoko33g66kcal4.9g6.5g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g33kcal2.5g3.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g199kcal14.7g19.5g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081