Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Emmental juustoraaste valio4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 3.2g5.4kcal0.9g0g0.2g0g
Broilerifilee, uunissa 2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)6.2g4.4kcal0.2g0.7g0g0g
Banaani, kuorittu 2.2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g93kcal8.6g4.4g4g0.4g
Valittu annoskoko33g46kcal4.3g2.2g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal2.2g1.1g1g0.1g
Arvot/100g100g139kcal12.9g6.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687