Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 14g33kcal1g5.9g0.2g1.6g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 5.5g7.2kcal0.1g0.2g0.7g0g
Maustekurkku5.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g165kcal2.8g13.4g10.6g3.4g
Valittu annoskoko33g83kcal1.4g6.7g5.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna17g41kcal0.7g3.4g2.7g0.9g
Arvot/100g100g248kcal4.2g20.1g15.9g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534