Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g15g19kcal1.9g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %2.5g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g90kcal6.6g2.2g6.2g0.4g
Valittu annoskoko33g45kcal3.3g1.1g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal1.7g0.6g1.6g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.9g3.3g9.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202