Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow21g4.2kcal0.6g0.4g0g0.5g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä2.3g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vuohenjuusto President4.7g12kcal0.9g0g0.9g0g
Valkoviini kuiva 4.7g3.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g56kcal3.2g1.4g3.4g1g
Valittu annoskoko33g28kcal1.6g0.7g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.8g0.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744