Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.3g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 7.8g8.4kcal0.7g1.1g0g0.5g
Tomaattimurska 6.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g59kcal3.8g4.4g2.4g1.4g
Valittu annoskoko33g29kcal1.9g2.2g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal1g1.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g88kcal5.7g6.6g3.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468